Як розповів директор госпіталю Олег Мажара, з 1 квітня заклад було закрито на карантин. За цей час було проведено великий обсяг робіт.

«Самотужки ми відремонтували терапевтичне й неврологічне відділення. Також провели інвентаризацію та  заміну кахлів у санітарних кімнатах і труб гарячого водопостачання», — каже він.

Також за рахунок отриманого з обласного бюджету фінансування вдалося оновити систему протипожежного захисту — ці роботи коштували 1 560 тисяч гривень. Проведено ремонт системи каналізації та  косметичний ремонт приміщень приймального відділення. Виконано й благоустрій прилеглої території.

Щорічно в госпіталі проходять лікування до чотирьох тисяч ветеранів війни. Тут працюють два терапевтичні відділення, центр медичної реабілітації учасників бойових дій — зокрема, учасників АТО — на 40 ліжок. Також є неврологічне, фізіотерапевтичне й лікувально-діагностичне відділення.

«Це єдине місце в області, де можна отримати той спектр лікування, який потрібний особі з інвалідністю. Я лежав у різних місцях, зокрема в Києві. Тут найкращий госпіталь. Колектив прекрасний: ми тут постійно, тому вони нам уже як рідні», — зазначає особа з інвалідністю внаслідок війни III групи Анатолій Кутурган.

Дніпропетровська область.