Фото з сайту: prykordonnya.info
 


Народний депутат України Ростислав Тістик, міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Фото зі сторінки Ростислава Тістика у Фейсбуці.

Верховна Рада України підтримала законопроекти, якими передбачається, зокрема, залучення 450 млн євро на будівництво доріг в Україні. Це 23 км автошляхів з двома смугами руху в кожному напрямі. Про це повідомив народний депутат Ростислав Тістик.

У Львівській ОДА зазначають: «Це буде нова дорога, категорії 1А, яка матиме чотири смуги руху, три мости, сім шляхо-проводів та три естакади. Північний об’їзд Львова скоротить час і відведе вантажні потоки від міста, з’єднуючи важливі автошляхи міжнародного значення: М-06 Київ — Чоп з М-09 Львів — Рава Руська, М-10 Львів — Краковець та М-11 Львів — Шегині за маршрутом з України в Польщу і далі до Західної Європи».

Ще 50 млн грн спрямовані на покращення автомобільних доріг у Львівській, Тернопільській та Рівненській областях.

За словами депутата, за ці кошти буде побудовано розв’язки шляхопроводів і об’їзних доріг навколо міст. Підвищено безпеку дорожнього руху, впроваджено контроль руху автотранспортних засобів шляхом встановлення інтелектуальних транспортних систем та розроблено програми усунення вузьких місць залізничних перевезень.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міністр інфраструктури України Владислав Криклій, це дасть змогу покращити стан автомобільних доріг за маршрутами міжнародних транспортних коридорів, а також підвищити безпеку дорожнього руху на автошляхах, які сполучають Україну з ЄС, а Київ — з чорноморськими портами.

Львів.