Овни. Наполеглива праця й інтуїція приведуть вас до поставленої мети. Не бійтеся ризикувати, удача буде на вашому боці. Вихідні наповнять вас енергією і позитивом.

Тельці. Майбутні події надихнуть вас на реалізацію задуманого. Не бійтеся складних завдань, на важкі запитання ви точно знайдете відповідь.

Близнюки. Ці дні будуть наповнені приємними розмовами й несподіваними зустрічами. Наприкінці тижня вас можуть осяяти нові цікаві ідеї і задуми.

Раки. Ваша ділова активність на висоті. Ви добре потрудилися, саме час трохи відпочити. Проведіть час із родиною на природі.

Леви. У вас багато задумів і сил для їхнього втілення. Ваша винахідливість і професіоналізм будуть на висоті.

Діви. У цей період доля піднесе вам безліч приємних сюрпризів. А несподівана зустріч може в майбутньому перерости в бурхливий роман. Вихідні будуть наповнені позитивом.

Терези. Початок тижня добре присвятити домашнім турботам. У діловій сфері сміливо беріться за нові проекти, ви будете сповнені ідей. В особистому житті у вас повна ідилія.

Скорпіони. Цього тижня на вас чекає солідний прибуток. Ситуація сприяє розв’язанню всіх ваших проблем. У вихідні дозвольте собі пікнік за містом.

Стрільці. Тиждень обіцяє бути успішним, якщо піднесений настрій у понеділок ви зумієте зберегти до неділі. Чудовий період для будь-яких починань.

Козероги. Тиждень мине рівно й спокійно, дрібні проблеми не похитнуть ваш настрій. На вихідних спілкування з рідними принесе відпочинок і розслаблення.

Водолії. Цього тижня ви заряджатимете всіх навколо своєю енергією. Передбачається велика робота, але колеги із задоволенням вас підтримають.

Риби. Не піддавайтеся на провокації, усе вирішиться саме собою. Акцентуйте увагу на важливих речах. На вихідні запросіть гостей і добре розважтеся.