Овни. Початок тижня ідеально підходить для вирішення робочих моментів і важливих питань. Сміливо беріть ініціативу у свої руки, і результат не змусить себе чекати.

Тельці. Тиждень обіцяє цікаві пропозиції, які надалі можуть кардинально змінити звичне русло вашого життя! Відволічіться від власних глибинних пошуків і просто насолоджуйтесь моментом.

Близнюки. Вам доведеться швидко реагувати на робочі зміни, але ви впораєтеся з усіма поставленими завданнями. Кінець тижня краще присвятити рідним і близьким друзям.

Раки. Саме час відпочити від рутини, яка вже приїлася. Візьміть кілька днів відпустки, щоб перезавантажитися й провести час наодинці із собою і своїми думками.

Леви. Краща тактика для цього тижня — спокійно виконувати свою роботу, ваші старання буде оцінено. На вихідні відволічіться від робочих моментів і присвятіть себе організації затишку в оселі.

Діви. Удача супроводжуватиме вас протягом усього тижня. Зірки радять покладатися на інтуїцію. Вдалий час для зміцнення стосунків з другою половинкою.

Терези. Початок осені чудово підходить для здобуття нових знань і навичок. Присвятіть час собі і своїм духовним потребам.

Скорпіони. Робочі дні тижня обіцяють бути насиченими відповідальними дорученнями. Спокійно реагуйте на можливі труднощі. А от вихідні присвятіть повноцінному відпочинку.

Стрільці. Початок тижня ідеальний для реалізації ваших давніх ідей. Ви наполегливо й ретельно працюватимете над новими проектами й задумами. Наберіться терпіння.

Козероги. Саме час направити енергію для налагодження відносин з колективом. Кінець тижня краще провести в розслабленій атмосфері подалі від суєти метушливого міста.

Водолії. Очікуються продуктивні й насичені дні. На роботі постарайтеся завершити всі важливі справи. На вихідні ви зможете обзавестися новими корисними знайомствами.

Риби. Сприятливий час для нових починань і сміливих експериментів, особливо творчих. Не варто боятися змін у звичному способі життя.