Овни. Тиждень обіцяє вам позитивні зміни в кар’єрі. Щоб у динамічному робочому графіку залишатися в гармонії із собою, зберігайте добрий настрій та спокій.

Тельці. Цей період подарує вам чудову можливість виявити себе у творчій сфері. Подбайте про свої духовні потреби та знайдіть час для відвідування курсів, які цікавлять вас.

Близнюки. Ви звикли бути в епіцентрі всіх подій. Зараз саме час трошки уповільнитися та зменшити обороти. Відпочиньте від суєти стрімких буднів.

Раки. Вам варто запастися терпінням. Прислухайтеся до своєї інтуїції. Зберігайте позитивне мислення та пам’ятайте, що після сильної зливи на небі завжди з’являється веселка!

Леви. На вас очікує динамічний і активний тиждень. Робота та побутові справи підуть як по маслу. Але варто бути акуратними в грошових питаннях, поки що краще втриматися від великих покупок.

Діви. Початок тижня надасть енергії робочій атмосфері. Вдалий час, щоб вийти за рамки й розкритися в новому світлі. Ви приємно всіх здивуєте!

Терези. Зірки обіцяють позитивний і легкий тиждень. Виявите свою працьовитість, начальство гідно вас оцінить. На вихідні здивуйте друзів і запросіть їх на домашню вечерю.

Скорпіони. Сміливість і рішучість допоможуть вам досягти висот у нових починаннях. І не забувайте потішити себе невеликими, але приємними подарунками. Ви заслужили!

Стрільці. Весь тиждень ви перебуватимете у відмінному настрої — адже ваші справи підуть угору. Хтось почує добрі новини від колег, а хтось поліпшить стосунки із другою половинкою.

Козероги. Тиждень мине досить продуктивно. Вашої позитивної енергії вистачить, щоб поділиться нею зі своїми близькими. Вихідні краще присвятити розвитку та духовному збагаченню.

Водолії. Удалий час, щоб спланувати бюджет на найближчий час, адже очікуються позитивні зміни у фінансовому секторі. Не стримуйте свої ідеї і сміливо втілюйте їх у життя.

Риби. Сприятливі дні для зовнішніх перевтілень — навіть найзухваліші експерименти потішать вас результатом. Ви відчуєте емоційний підйом і приплив внутрішньої сили.