Як розповіли на підприємстві, перед початком проекту завод пройшов масштабну модернізацію, щоб повністю відповідати міжнародним стандартам якості Groupe Renault. Так, було розгорнуто систему Alliance Production Way, яка суворо управлятиметься для забезпечення українського ринку автомобілями міжнародного рівня якості.

На ЗАЗі задоволені тим, що реалізують проект, який створить нові робочі місця та сприятиме розвитку вітчизняного автопрому. «Локалізоване складання дає змогу нам залишатися безпосередньо поруч з нашими клієнтами і адаптувати пропозицію та сервіс до потреб ринку», — наголошує голова правління ЗАЗ Микола Євдокименко.

Керуючий директор Groupe Renault Export Регіон Євразія Макс Міссана вважає, що наш ринок має для компанії високий потенціал. «Група Renault має сильні позиції в Україні та зберігає своє лідерство на ринку. Цей проект означає, що ми та наші партнери упевнені в тому, що бренди «Зроблено в Україні» будуть на тому ж рівні якості, що і продукція інших заводів Групи Renault», — зазначив він.