У період з 22 вересня по 2 жовтня 2020 року Координатор проєктів ОБСЄ в Україні (https://cutt.ly/XfYUvi0) проведе шість регіональних презентацій Електронного кабінету для територіальних виборчих комісій.

У межах заходів членам комісій також буде презентовано дистанційний курс з кібербезпеки, розроблений Центром управління навчанням учасників виборчих процесів при ЦВК.

Пропонуємо зацікавленим представникам територіальних виборчих комісій узяти участь в одному з регіональних заходів, заповнивши онлайн-анкету за посиланням тут: https://cutt.ly/1fYUlGc.

Більше про презентації, їх графік та можливості для відшкодування проїзду для членів виборчих комісій можна дізнатись на сайті Координатора проєктів ОБСЄ в Україні тут: https://cutt.ly/YfYUh1b.

Презентації відбудуться у межах проєкту «Посилення кібербезпеки та прозорості виборчих процесів в Україні», який Центральна виборча комісія реалізує спільно з Координатором проєктів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки Місії США при ОБСЄ, Постійної місії Словацької Республіки при ОБСЄ, Уряду Федеративної Республіки Німеччини та Міністерства закордонних справ Норвегії.