Овни. Цей тиждень сприятиме відновленню дружніх відносин. Зірки радять бути мудрими й сміливими. Упевнено робіть перший крок і ловіть бумеранг душевного тепла.

Тельці. Романтичний настрій застане вас зненацька й не дасть вам змоги займатися рутинною роботою. Наприкінці тижня ви відчуєте емоційне піднесення і приплив внутрішніх сил.

Близнюки. Усі події, які подарує цей тиждень, підуть вам на користь. Навіть у скрутних ситуаціях ви зможете знайти вигоду й натхнення для подальших звершень.

Раки. Початок тижня подарує вам плідні ідеї. Дуже важливо в суєті робочих днів знайти час для себе й своїх бажань. Вихідні присвятіть сімейному відпочинку на природі.

Леви. Можливе спілкування зі старшими родичами. Бажано дослухатися до їхніх порад і рекомендацій, вони будуть корисними. Після трудових буднів варто випустити пару в тренажерному залі.

Діви. Тиждень відзначиться продуктивністю майже в усіх сферах вашої діяльності. Будьте обережні в ухваленні важливих рішень, радьтеся з близькими людьми.

Терези. Ймовірно, у середині тижня з’являться невідкладні ділові доручення, але ви будете сповнені енергії для їх вирішення. Вихідні подарують привабливі перспективи.

Скорпіони. Тиждень обіцяє бути досить щедрим на різноманітні події. Головне, щоб у вас голова не пішла від них обертом. Багато хто зуміє відкрити нові грані своєї душі.

Стрільці. На початку тижня ваш графік може здатися надто насиченим. Не варто боятися роботи, вашого ентузіазму вистачить, щоб впоратися з усіма проектами.

Козероги. Робочий тиждень краще присвятіть пошукам ідей для нових проектів. На вихідні знайдіть час для зустрічей з близькими людьми.

Водолії. Цей тиждень пролетить яскравим спалахом у всіх сферах життя. Рішення ви ухвалюватимете швидко, але досить зважено й обдумано. За можливості присвятіть вільний час рідним.

Риби. Представники цього знака весь тиждень випромінюватимуть тепло й світло оточуючим. Зірки обіцяють довгоочікувану атмосферу спокою й домашнього затишку.