Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов (праворуч) зазначив, що всі шкільні автобуси обладнано кондиціонерами.

Як пояснив голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, держава виділила для області кошти на придбання 124 автомобілів для сільських амбулаторій сімейної медицини. Їх закуповують за умови співфінансування місцевих бюджетів у розмірі 10 відсотків від загальної суми.

За словами посадовця, уже передано на місця 80 одиниць спеціалізованого медичного транспорту. Ще 27 автомобілів медики отримають наступного місяця.

26 мільйонів гривень освітньої субвенції передано державою в регіон на придбання шкільних автобусів. Сума — більша на 10 мільйонів від минулорічної. Транспорт закуповували за умови співфінансування з місцевими бюджетами. 25 одиниць із написом «Шкільний автобус» отримали 17 вересня цього року стільки само освітніх закладів краю.

«Автобуси — це створення державою більших зручностей для учнів, надання їм можливості отримувати якісні освітні послуги», — зазначив Сергій Борзов під час вручення ключів від нового транспорту. Посадовець зауважив, що всі автобуси обладнано кондиціонерами.

Фото з сайту Вінницької облдержадміністрації.