До фінішу 30 кілометрів, учасники забігу Сергій Ярмоленко, Андрій Волошко, Ірина Нечипорук, Сергій Черемисін та волонтер Наталія Сиденко (справа наліво).

Забіг тривав 12 годин 16 хвилин територією трьох районів області — Вінницького, Липовецького і Калинівського. Протягом цього часу вдалося зібрати п’ять тисяч гривень. З початку акції у травні цього року ініціативу вінничан з клубу «Нескучні бігуни» підтримали коштами у сумі 55 тисяч гривень.

Збір допомоги триватиме до кінця вересня. Кожен охочий може долучитися до благородної справи за посиланням: https://bit. ly/3hxzJ9r. Гроші надходять на рахунок благодійного волонтерського фонду «Таблеточки».

Ініціатором акції став керівник клубу бігунів Сергій Ярмоленко. Разом з ним 100-кілометрову відстань долали Ірина Нечипорук, Андрій Волошко та Сергій Черемисін. У Черемисіна це була п’ята така дистанція. Всі інші пробігли її уперше. «Ці четверо перевернули мою уяву про людські можливості, — написала на своїй сторінці у Фейсбуці Наталія Сиденко, яка супроводжувала забіг на велосипеді у групі підтримки. — Знала, що у нас потужні хлопці, але щоб міць і воля ховалися у такій тендітній, красивій Ірині Нечипорук».

До речі, пані Ірина з початку року пробігла уже 2 400 кілометрів, на рахунку Сергія Ярмоленка — 2 641 кілометр. Нині він готується до 50-кілометрового забігу, уже четвертого у нинішньому році на далекі дистанції. Ультрамарафон відбуватиметься у листопаді цього року на Черкащині.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Сергія Ярмоленка.