На знімку: перший протестував можливості нового ЦНАПу та його доступність майстер спорту України міжнародного класу з плавання, чемпіон Європи, призер Паралімпійських ігор та чемпіонату світу Андрій Деревінський.

Заклад обслуговуватиме не лише кропивничан, а й жителів усієї Кіровоградської області. Урочисте відкриття соціального об’єкта приурочили до Дня міста.

У ЦНАПі поєднано надання адміністративних, соціальних та дозвільних послуг із територією ділового спілкування та елементами мистецького простору.

За інформацією міського голови Андрія Райковича, центр добре пристосований для обслуговування пенсіонерів, людей з інвалідністю, батьків з немовлятами. Тут якісно та оперативно надаватимуть майже 370 послуг. На першому поверсі приміщення створено 84 робочі місця для одночасного обслуговування такої само кількості відвідувачів. Ще 100 робочих місць є на трьох поверхах установи.

Також на першому поверсі обладнано кімнату для мам з дітками та ігрову кімнату для малюків. А на другому — культурницький центр із виставковою зоною, де свої роботи вже представили місцеві митці.

Фото з офіційного сайту Кропивницької міської ради.