Ця історія почалася 9 липня, коли на Волинь приїжджав Президент України Володимир Зеленський. Саме тоді, скориставшись нагодою, до глави держави звернулася із проханням допомогти з житлом мати восьми дітей Ольга Калита.

Багатодітна сім’я з десяти осіб проживає в кімнаті площею 17 кв. м. Глава держави пообіцяв допомогти розв’язати цю проблему.

І ось 21 вересня Ользі Калиті та її чоловіку Ростиславу голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко спільно з директором Львівського будівельного управління компанії ТОВ «Автомагістраль-Південь» Андрієм Окрепким та керівником компанії ЖК «Сімейна фортеця» Олександром Князєвим, яка є забудовником, вручили ключі та пакет документів на будинок в селі Боратин Луцького району. «Автомагістраль-Південь» придбала для родини оселю та виділила кошти на внутрішні ремонтні та оздоблювальні роботи. Тепер багатодітна родина матиме просторі вітальню та кухню, чотири спальні, дві ванні кімнати. Облдержадміністрація допомогла з пошуком будинку, а згодом обладнає приміщення необхідними меблями.

Компанія забудовника ЖК «Сімейна фортеця» пообіцяла завершити ремонт упродовж місяця. Тож до новосілля щасливій родині залишилося зовсім трохи.