На знімку: під час відзначення видобутку мільйона тонн вугілля.

Минулого разу така святкова атмосфера на цьому підприємстві панувала 2013 року, коли за добу було видобуто 5 400 тонн вугілля. Отже, й тепер святкування трудової перемоги стало врочистою й зворушливою подією не лише для колективу шахти, а й загалом для міста Новогродівки.

Керівник шахти «Новогродівська» Альберт Косенко зазначив, що такий вагомий трудовий здобуток, як мільйон тонн піднятого на-гора вугілля, став можливим тільки завдяки скоординованій і злагодженій роботі всіх ланок вуглевидобувного виробництва. Йшлося також про подальші плани та підкорення нових горизонтів, що дає надію на стабільність у роботі підприємства.

Новогродівський міський голова Людмила Білецька подякувала шахтарям за відданість обраній справі, високий професіоналізм та за те, що вони роблять усе належне, аби місто мало змогу жити й розвиватися надалі.

«Міцного вам здоров’я, дружнього плеча поруч, затишку й тепла в родинах, фінансової стабільності. Маємо надію, що видобуті мільйони тонн вугілля знов стануть доброю традицією на наших підприємствах, що дає впевненість у світлому майбутньому нашого міста та його мешканців, — зазначила Людмила Білецька. — Низький уклін та шана вам, підкорювачі підземних горизонтів».

Фото Новогродівської міської ради.