Особливу увагу слід приділити одиноким. Зазвичай це вже старенькі, немічні люди. Їм інколи достатньо уваги, теплого слова, заповнити квитанції на комунальні платежі, сходити за ліками в аптеку... Таких краян — більш як три тисячі.

Захід проводився через карантин у формі опитування. А у зв’язку з процесом децентралізації затверджено проект нової структури обласного ветеранського осередку. Розглянуто також організаційні питання. За станом здоров’я подав заяву і пленум звільнив від обов’язків голови Івана Жигана, обравши його почесним головою.

Новим очільником ветеранської організації Закарпаття обраний Ілля Гулянич, котрий дотепер працював першим заступником голови. А першим заступником керівника пленум затвердив ветерана афганської війни, полковника-авіатора Володимира Кулла. Заступником на громадських засадах — учасника афганської війни Василя Карпинця.

Вирішено продовжити зустрічі ветеранів з молоддю. Адже нинішній — рік 75-річчя Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. Також наголошено на необхідності впорядкування могил, обелісків і пам’ятників загиблим. А ще — на відзначенні 1 жовтня Міжнародного дня людей похилого віку...

Ужгород.