Для того щоб мати під рукою поживний і корисний бутерброд, приготований нашвидкуруч, потрібно зовсім небагато. Беремо півкілограма свіжого домашнього сала і перемелюємо його на м’ясорубці. Перетираємо з невеликою кількістю солі 4—5 зубчиків часнику (можна й більше, кому як смакує), додаємо дрібно порізаний молодий кріп, трішки руколи і перемішуємо ці інгредієнти із перемеленим салом.

Отриману зелену масу розкладаємо у невеличкі контейнери і кладемо до морозилки.

У будь-який час, коли захочеться перекусити, у вас під рукою буде свіже, «зелене», запашне сало, до якого пасує чорний фінський (прибалтійський) хліб.

На бутерброди можна покласти ще одну додаткову порцію зелені, яка вам до смаку: петрушку, салат тощо (на знімку).

Фотоетюд автора.