Державне підприємство «Дороги Прикарпаття» підписало угоду з компанією «ПБС». Працівники розпочали підготовчі роботи. Потім візьмуться безпосередньо за ремонт проїжджої частини дороги.

«Кілька разів із парламентської трибуни я привертав увагу до цієї проблемної дороги. Із розумінням поставилися в Укравтодорі та облдержадміністрації. Нарешті за кошти із державної субвенції капітальний ремонт розпочато. Національний проект «Велике будівництво» успішно втілюємо на дорогах державного та місцевого значення», — повідомив народний депутат Зіновій Андрійович.

Народний обранець запевнив, що так само невдовзі ремонтуватимуть і інші проблемні дороги Надвірнянської ОТГ. Це стосується оновлення об’їзної міста Надвірної, доріг Надвірна — Парище, Гвізд — Молодків та інших артерій громади.

Відновлюють у Надвірнянському районі і зруйновані червневою повінню берегоукріплення вздовж річки Бистриця Надвірнянська. В однойменному селі Бистриця працівники ПБС наново спорудили підпірну стінку на місці пошкодженого відкосу. А в сусідньому селі Зелена відбудовують міст, що також частково обвалився під час стихії.