Овни. Не варто здаватися перед можливими труднощами. Пам’ятайте, що удача — на боці сміливих і наполегливих! Наберіться терпіння, і все складеться якнайкраще!

Тельці. У професійній сфері ви зможете показати себе як енергійний і цілеспрямований працівник. Не кваптеся з ухваленням важливих рішень. Ретельно зважте всі за і проти.

Близнюки. На вас чекає успіх у діловій сфері. Кінець тижня може потішити вас приємними сюрпризами, адже ви чудово попрацювали! Вихідні краще провести в колі сім’ї.

Раки. Зірки нагадують, що не завжди все залежить тільки від нас. Відпустіть ситуацію й переведіть свій фокус на те, що вас радує. Вдалий час для нових починань!

Леви. Сприятливий час, щоб взятися за справу, яку ви давно відкладали. На вихідні потіште себе й близьких смачним сніданком, придбайте новий предмет інтер’єру.

Діви. Зірки нагадують, що помилятися й пробувати знову — це нормально! Ви будете сповнені нових ідей і неординарних задумів. Дійте сміливіше, і все вдасться!

Терези. Зірки пророкують вам перспективні зустрічі. Дайте волю своєму авантюризму й зробіть перший крок назустріч новому. Вихідні наповніть сімейними посиденьками.

Скорпіони. Увесь тиждень ви перебуватимете в неймовірно наполегливому стані, який виявлятиметься у всіх сферах життя — і в кар’єрі, і в особистому житті.

Стрільці. Зірки у захваті від вашої працьовитості, але радять дещо зменшити оберти. Вчіться балансувати між роботою і відпочинком. Складіть план розваг на вихідні.

Козероги. Для з’ясування складних питань використовуйте свою інтуїцію, розраховуйте на свої знання й досвід. Невеликий відпочинок і зміна обстановки дадуть запал для підкорення нових вершин.

Водолії. Завдяки своїй працьовитості незабаром ви опинитеся на порозі позитивних фінансових змін. Стежте за своїм самопочуттям, чергуйте роботу й відпочинок.

Риби. Перед вами відкриються нові горизонти й можливості. Досить ймовірна вигідна ділова пропозиція. Якщо ви довго не зважувалися на важливий крок, то зараз — вдалий час для цього.