У селах Рівня та Устеріки не тільки новий асфальт, а й тротуари. Директор ТОВ «Незалежна інжинірингова компанія» Роман Пацак разом із працівниками саме здійснює технічний нагляд за роботою дорожників.

«Верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону укладено на дорозі між селами Тюдів та Великий Рожин Косівського району. На цьому автошляху також триває поточний середній ремонт мосту через річку Черемош», — повідомив начальник відділу технічного контролю Служби автодоріг в області Іван Підгородецький.

Дорога в цьому гірському краї часто перетинає Черемош або в’ється вздовж нього. Оновлений автошлях додав привабливості краю. Особливі краєвиди — з гори Сокільської, що біля Тюдова. Тут завжди багато туристів.

«Наш віддалений край став тепер доступнішим. А показати гостям маємо що. Крім гірських принад, у кожному селі є свої промисли, цікаві краєзнавчо-історичні музеї», — зазначив керівник комунального музею в селі Верхній Ясенів Іван Мельничук, який має і свій приватний музей у рідному селі Рівня.