Про це заявив народний депутат Олексій Гончаренко. Однак, за його словами, 20 жовтня головним питанням буде бюджет.

«Створення ТСК має ще підтримати Верховна Рада, не тільки профільний комітет, але все-таки певний крок зроблено і це добре. Це показує, що ми не залишаємо цю тему», — зазначив він і додав, що фактично наступне засідання парламенту буде уже в листопаді, й процес затягується.

Політик зазначив, що монобільшість і ОПЗЖ досі не подали своїх представників до комісії.

«Європейська солідарність» подала мене до цієї ТСК, у нас є одна квота. «Голос» подав Костенка, «Батьківщина» — Євтушка, «Довіра» на словах обіцяє подати», — повідомив він.

Нагадаємо, днями Комітет Верховної Ради з питань Регламенту підтримав проект постанови щодо створення тимчасової слідчої комісії з розслідування справи «вагнерівців».

«Тепер постанову винесуть у зал на розгляд Верховної Ради. Сподіваюся на підтримку депутатів, адже це — питання національної безпеки України», — зазначив на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат Роман Костенко і додав: «Уже достатньо чуток та неправди щодо справи «вагнерівців». Досить закривати на це очі та ігнорувати. Парламент має розібратися, чи була державна зрада в Офісі Президента. І тимчасова слідча комісія — ефективний спосіб, щоб це зробити!».