Основні дійства зосереджені на території колишнього палацу Потоцьких. Отож, і організатор зрозумілий — КП «Простір Інноваційних Креацій Палац».

Мета фестивалю — відобразити різні міщанські культури на межі епох. Адже в різні часи на цих землях побутували давньоруські, українські, польські, єврейські та інші нації. Кожне державне утворення вносило своє нашарування: чи то Галицько-Волинське князівство, чи Річ Посполита, чи Австро-Угорська імперія, чи Радянський Союз, у складі яких перебувало Прикарпаття. А головне — показати саме міські звичаї і традиції, адже міщанство мало свої особливості, як і селянство.

Тож відобразити саме міщанську культуру організатори прагнуть у «Параді епох» — театралізованій ході в ретро-костюмах. У заході 11 жовтня візьмуть участь і театральні колективи, і всі охочі.

На фестиваль зголосилися приїхати музичні гурти ROCK-H, Luiku, Burdon folk-band та рок-вар’яте «КораЛЛі». На сторінці фестивалю у Фейсбуці транслюватимуть різні заходи, зокрема й виставу «Фелікс Австрія».

Івано-Франківська область.