Короткі урочистості з цієї нагоди, до яких представники різних підрозділів долучилися й за допомогою відеозв’язку, відбулися у Головному управлінні Національної поліції в області.

Вітаючи підлеглих зі святом, начальник обласного главку Іван Вигівський наголосив на тому, що сьогодні працівникам поліції доводиться стояти на сторожі закону не тільки у своєму регіоні, а й виконувати службові завдання в зоні проведення операції Об’єднаних сил. Тобто захищати державний суверенітет України. Вони постійно змінюють там своїх колег-земляків за ротацією.

Зрештою, чимало поліцейських із Полтавщини у 2014—2015 роках і пізніше брали участь у реальних бойових діях на Донбасі, воюючи там із терористами та загарбниками. Тоді не обійшлося без втрат у їхніх лавах. Полеглих Героїв їхні побратими пам’ятатимуть завжди...

Водночас Іван Вигівський висловив упевненість у тому, що й надалі правоохоронці області гідно виконуватимуть усі службові завдання. Кращі з них отримали відзнаки та заохочення. Зокрема, п’ятьом офіцерам були вручені почесні грамоти Полтавської міської ради. А старший сержант Іван Кузнівенко та капітан В’ячеслав Ясько (на знімку зліва направо) отримали ключі від службових квартир.

Фото надано відділом комунікації поліції Полтавщини.