У листопаді 2020 року будівля закладу як пам’ятка історії, культури та архітектури святкуватиме 60 років, тому ювілейний сезон розпочався прем’єрою програми «День народження. Свято цирку».

Цікавинкою нової програми став номер з артистами на батутній доріжці під керівництвом заслуженого артиста України Руслана Яремчука. Трюкова частина номера належить до найвищого рівня небезпеки та екстриму.

Марія Шевченко в номері «Повітряна гімнастка на полотнах» виконує повітряні піруети першої категорії ризику під куполом на висоті понад 20 метрів без страховки.

Серед тварин, які беруть участь в святковій програмі, — коні, папуги, голуби та хижаки. Подружжя Юлії та Миколи Козирєвих, керівники атракціону «Великі хижаки», працюють в унісон з тиграми та левами вже 25 років. Нагадаємо, що до 2021 року цирки в Україні повинні відмовитися від використання тварин у своїх розважальних номерах.

Усі вистави відбуватимуться з дотриманням карантинних обмежень. Так, кількість місць у залі з 2 000 була скорочена до 500, а деякі сектори взагалі будуть порожніми. Задля заохочення глядачів ціни на квитки знизили вдвічі.

Фото автора.