Перед початком реконструкції спортивний об’єкт більше нагадував сміттєзвалище та був місцем постійного перебування асоціальних елементів.

Тепер же на стадіоні провели реставрацію будівлі: накрили дах, встановили пластикові вікна, двері, ззовні провели штукатурні та оздоблювальні роботи. Обладнали роздягальні та душові кабінки для спортсменів, а для вболівальників — зручні нові крісла та накриття над трибунами. Навколо спортивної споруди оновили огорожу та ворота, провели благоустрій території.

На урочисте відкриття спортивного закладу завітав народний депутат від округу Максим Зуєв. Він привітав сосничан із важливою подією та вручив вимпел президента Федерації футболу України, а також подарував м’яч з автографами гравців української збірної.

Почесне право перерізати стрічку випало заступниці міністра молоді та спорту Ніні Лемеш та кращим спортсменам громади.

Офіційна частина свята розпочалася з вручення кубків за призові місця в дитячому футбольному турнірі. Після урочистостей на оновленому стадіоні провели дитячі футбольні змагання, присвячені Дню захисника України, а ввечері на глядачів чекав футбольний матч ветеранів.

Публіку розважали богатирськими іграми від стронгмена, найсильнішої людини світу Олександра Пеканова, який влаштував для глядачів справжнє силове шоу. І дорослі, і діти могли позмагатися.

Під час заходу було урочисто передано керівнику комунального підприємства «Сосницьке КЖУ» Олександру Сороці ключі від новенького сміттєвоза, який вже зовсім скоро вийде на маршрут.