На знімку: таким побачила захисника України десятирічна учасниця конкурсу Вікторія Сурмач.

Його традиційно присвятили Дню захисника України, який відзначали нещодавно. У згаданому творчому змаганні взяли участь понад півсотні вихованців різних гуртків закладу, які діють не лише в обласному центрі.

Найактивнішими виявилися представники решетилівської філії ОЦЕВУМу. Зокрема ті, які захоплюються дизайном, прикладною графікою, пластиліновим живописом і власне образотворчим мистецтвом.

Зрештою, більшість представлених на конкурс робіт засвідчили прагнення їхніх авторів-гуртківців наполегливо опановувати та вдосконалювати, так би мовити, позашкільні знання й навички під керівництвом досвідчених педагогів і наставників-практиків.

Тож переможцями та призерами авторитетне журі визнало майже три десятки юних художників, літераторів та аматорів декоративно-ужиткового мистецтва.

Хоча переможених у цьому конкурсі також не було. Надто з огляду на те, що його учасники продемонстрували не лише власні творчі здібності, таланти, а й свою любов до України та глибоку шану, повагу до її захисників. Знаючи про те, що останні там, в окопах і бліндажах Донбасу, цінують дитячі малюнки й поробки не менш ніж справжні набої, організатори конкурсу вирішили передати творчі роботи юних земляків нашим воїнам на передову.

Фото з сайту Полтавського ОЦЕВУМу.