За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї неподалік населеного пункту Лебединське. Ще два факти порушення режиму припинення вогню зафіксовано у передмісті Авдіївки, де в обідній та у вечірній час ворог застосовував гранатомети різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики зі стрілецької зброї обстрілювали позиції Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Артемове. Аби придушити вогневу активність ворога, зберегти власне життя і здоров’я, наші воїни відкрили вогонь у відповідь, що змусило противника припинити обстріл.

«Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було. Втрати противника уточнюються. Окрім того, в районі Мар’їнки та Авдіївки задокументовано проліт ворожого БПЛА типу «Орлан-10» без перетину лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил було пригнічено безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання», — зазначили в штабі.