Начальник САД Василь Буджак зазначив, що цьогоріч здано в експлуатацію збудований міст через Дністер, що на межі Галицького та Калуського районів. Завершується капремонт мосту в селі Боднарів. Верховинський район став першим, де повністю оновлено дороги державного значення. Одночасно ремонтували головні магістралі краю й регіональні та територіальні.  В межах Івано-Франківщини розпочато відновлення траси  М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка.

«Дуже реально за такого підходу держави та організації праці щодо утримання та ремонту автошляхів завершити наступного року оновлення всіх доріг державного значення», — наголосив Василь Буджак.

Голова Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів подякував від імені мешканців області колективу САД за плідну працю.

«Область — серед лідерів із будівництва та відновлення мостів і ремонту доріг державного значення. Івано-Франківщина на дві третини — гірська територія. Дороги разом із гарними краєвидами додають туристичної привабливості регіону. А головне — полегшують життя місцевих мешканців. Розвиток дорожньої галузі дає поштовх до підйому інфраструктури, інвестиційної привабливості області», —  зазначив Віталій Федорів.

Віталій Федорів та Василь Буджак нагородили працівників САД і підрядників, зокрема головного бухгалтера служби Галину Дейнегу.