У Дніпропетровську відбулася передноворічна зустріч інвалідів-візочників громадської міської організації інвалідів «Дніпропетровська молодіжна Ліга». Підтримку заходу надав народний депутат України Денис Дзензерський.

«Кожна десята людина на планеті має інвалідність. Це люди, діяльність яких у суспільстві обмежена через фізичні, психічні або розумові відхилення. Внаслідок наявності життєвих і побутових обмежень, більшу частину дозвілля вони проводять у стінах своїх квартир. Тому дуже важливо допомагати формуванню сприятливих умов для їх комфортного спілкування та участі в суспільному житті», — зазначив Денис Дзензерський.

У своєму вітальному слові народний депутат побажав присутнім здоров’я, життєвої енергії й оптимізму. «Нехай негаразди не збивають вас із наміченого шляху, а фортуна супроводжує радісними моментами життя», — сказав він.

Учасники зустрічі залишилися задоволені святом, що відбулося. Підтвердження тому — численні вдячні відгуки і побажання зустрітися наступного року.

За підтримки народного депутата України Дениса Дзензерського в Дніпропетровській спеціальній ЗОШ для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП відсвяткували День Святого Миколая. Парламентарій подарував вихованцям школи-інтернату веселу театралізовану виставу за участю казкових персонажів.

На заході були присутні 90 дітей з обмеженими можливостями. Всі дітки отримали від депутата солодкі подарунки, а від театрального колективу «Сім» — сувеніри ручної роботи.

«День Святого Миколая — це одне з найсвітліших і добрих свят, на яке з нетерпінням чекають усі діти. А діти з особливими потребами як ніхто інший потребують радості та позитивних емоцій. І ми намагаємося наповнити їх життя цими фарбами. Адже турбота і увага — найкращі подарунки», — зазначив Денис Дзензерський.

Винуватці торжества готувалися до візиту своїх давніх друзів і встигли вивчити вірші та пісні про Святого Миколая.

Фото прес-служби депутата.