Овни. Для вас це доволі вдалий період. За бажання, ви зумієте організувати себе так, що досягнете відмінних результатів у більшості своїх справ.

Тельці. Вам доведеться посилено та багато працювати, але якщо ви при цьому виявите ініціативу, то одержите приємний бонус у вигляді премії чи збільшення до зарплати.

Близнюки. Вас очікує дуже вдалий тиждень. Завдяки своєму тонкому чуттю, за бажання, ви зможете вибудувати лінії перемовин так, що досягнете потрібної мети.

Раки. Тиждень обіцяє вам багато позитивних моментів. Ви відчуватимете себе чарівними та привабливими. І в діловій сфері також передбачаються хороші новини.

Леви. У цей час ви будете дуже захоплені фінансовими справами, але для вашого блага необхідно зупинитися і подумати про свої духовні потреби.

Діви. Ви відчуєте приплив енергії й бажання діяти, вирішуючи питання, що накопичилися. Удача буде на боці активних і цілеспрямованих.

Терези. Цей період подарує вам чудовий настрій. Ви будете  привабливі в очах близьких. Вас очікує успіх у справах і приємні сюрпризи.

Скорпіони. Цей тиждень принесе вам багато позитивних емоцій: в особистому житті все складеться якнайкраще, у справах також можете чекати успіху.

Стрільці. Вдалий час для ділових починань і творчості, для втілення своїх бажань у життя — цим ви закладете фундамент вашого добробуту.

Козероги. Ви зможете знайти сили для завершення великої кількості справ, а також для складання нових планів. Вихідні бажано провести в колі родини.

Водолії. Безперечним плюсом цього тижня стане налагодження корисних зв’язків з новими друзями, що надихне вас на перспективні ідеї та фінансові зміни.

Риби. Підвищена внутрішня енергетика сприятиме зародженню нових ідей і бажань і, відповідно, підтовхуватиме вас на нові звершення.