Як заявило слідство, затриманий кілька років приховував смерть матері й весь це час одержував її пенсію та належні їй субсидії.

Про те, що 97-літня жінка не з'являється на вулиці й не відповідає на телефонні дзвінки, поліцію сповістили її родичі, з якими, до речі, син раніше припинив спілкування. Поліція почала перевіряти інформацію і встановила, що син зниклої жінки ходить до магазинів й на пошту, де регулярно одержує - за дорученням - належну їй пенсію. За ним встановили спостереження і невдовзі знали всі адреси, які навідував чоловік.

В одній із квартир вони й виявили нібито зниклу жінку, а точніше її труп. Благо - доручення на догляд за тяжкохворою у нього було. Як з'ясували криміналісти, вона померла кілька років тому, а спритний синок вирішив матір не ховати. І продовжував отримувати в банку її заощадження, а на пошті - пенсію. Родичів, які намагалися побачитися із жінкою, переконував у тому, що вона жива, але не може встати з ліжка, а відвідини лише розхвилюють її і ускладнять хворобу.

Видання Vecernji list повідомило, що тепер синові давно померлої жінки доведеться відповідати не тільки морально за те, що він приховав її смерть, а й за те, що обдурив державу.