На знімку: голова Надвірняської ОТГ Зіновій Андрійович.

На засіданні офіційно підтверджено повноваження голови ОТГ Зіновія Андрійовича та 34 депутатів. Їх привітали духовні лідери краю. В роботі сесії взяли участь народний депутат Ігор Фріс, представники обласної та районної рад, керівники підприємств та організацій краю.

Секретарем міської ради Надвірнянської ОТГ обрано Тараса Пекарського. Разом із ним склали присягу вірно і чесно служити громаді й три заступники міського голови: Олег Йосипенко, Ігор Писклинець і Ярослав Гундяк. Керуючим справами міськвиконкому став Олег Антоняк.

«Команда налаштована на конструктивну роботу, адже зібралися справжні професіонали, котрі знають свою роботу на «відмінно». Важливо спілкуватися із громадами та чути їхні запити, які мають бути дорожчими за будь-які інші інтереси», — акцентує міський голова Зіновій Андрійович.

Зіновій Андрійович до обрання головою Надвірнянської ОТГ представляв одномандатний виборчий округ № 87 у Верховній Раді. Має 15 років досвіду в місцевому самоврядуванні — на посаді голови Надвірнянської міськради. Разом із командою реалізував немало проектів для розвитку краю. Тепер Надвірнянська ОТГ об’єднує місто і 13 навколишніх сіл. Обов’язків та відповідальності додалося.

У Надвірнянському районі сформовано вісім ОТГ. Делятинська, Ланчинська, Пасічнянська та Переріслянська мають кількарічний досвід роботи, Ворохтянська, Надвірнянська, Поляницька та Яремчанська територіальні громади утворилися після виборів 25 жовтня.

Івано-Франківська область.

Фото прес-служби Надвірнянської ОТГ.