На знімку: організатори проекту «Швидка бізнес-допомога» представниці Business People Club, третя праворуч — керівниця клубу Надія Лисецька.

Підприємцям пропонують 30-хвилинні безплатні консультації експертів з розвитку бізнесу.

— Підтримка малого і середнього бізнесу нині є стратегічним завданням, — каже президентка Business People Club, виконавча директорка мережі ЦІПБ Надія Лисецька. — Цю проблему необхідно розв’язувати на рівні всієї країни. Адже бізнес переживає далеко не найкращі часи. У нинішніх викликах багато підприємців опинилися на межі виживання. Виникає потреба експертних консультацій з бізнес-процесів, права, фінансів, HR, бухгалтерії, маркетингу. Вони думають, як утриматися «на плаву». Надання таких консультацій є метою нашого проекту.

Пані Лисецька наголошує, що запропонований захід благодійний. За послуги не треба платити. Його організовує Business People Club, Центр інформаційної підтримки бізнесу (ЦІПБ) за участю Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи Business Європейського Союзу.

Консультуватимуть підприємців знані фахівці в п’яти сферах бізнесу. Зустрічі відбуватимуться у ЦІПБ — в офісі № 315 за адресою: вулиця Богуна, 2. Охочим пропонують здійснити реєстрацію за таким посиланням: https://forms.gle/VWq1nDejaNvZzTK9A

Фото автора.