На знімку: настрій у селищного голови Сергія Гарбарука і його молодої співрозмовниці прекрасний.

«Називаємо селищем, а бачимо — містом», так називалася стаття про центр однієї із територіальних громад Ковельського району Голоби, надрукована у «Голосі України» 8 жовтня. За п’ять років, відколи селище здобуло новий адміністративний статус, воно причепурилося, стало ще гарнішим. А днями громадські організації «Розвиток Волині» та «Центр сімейної культури» за підтримки Голобської селищної ради і її голови Сергія Гарбарука (на знімку вгорі: другий праворуч у другому ряду) реалізували проект з облаштування екопростору для спілкування та дозвілля. Креативний та сучасний майданчик збудовано в стислі терміни. 

Про те, щоб новий сквер вабив око і був зручним для відпочинку, подбав місцевий дизайнер Любомир Сінчук. Це не перша така робота талановитого фахівця. Працюючи над проектом, він намагався максимально зберегти зелені насадження.

Тепер у затінку старих дерев можна не лише відпочити, а й провести урок з природознавства. Сприятиме екоосвіті молоді і спеціальний стенд про необхідність оберігати природу, а також встановлені біля дерев інформаційні таблички.

Змонтована тут сонячна батарея дає змогу підзарядити мобільні телефони, а розташовані півколом лавки дуже зручні для спілкування.

Фото з сайту Голобської громади.