Новим міським головою Кривого Рогу став 47-річний представник партії «Опозиційна платформа — За життя» Костянтин Павлов. Про це свідчать данні територіальної виборчої комісії, оприлюднені за підсумками другого туру виборів міського голови, який відбувся минулої неділі.

За словами голови міської ТВК Валентина Орлова, Костянтин Павлов отримав 56,97% голосів. На другому місці опинився представник «Слуги народу» Дмитро Шевчик, за якого проголосувало 40,49% виборців. Явка становила 35,14% виборців, повідомляє сайт one.kr.ua

Новообраний міський голова подякував мешканцям Кривого Рогу за підтримку й виявлену довіру та пообіцяв, що вся його робота будуватиметься на засадах взаємоповаги та взаєморозуміння.

Водночас він закликав усі політичні сили до створення широкої коаліції в міській раді. «У нас були опоненти на виборах. Саме опоненти, та в жодному разі не вороги. Я ставлюся до них із повагою та закликаю припинити всі суперечки. До міської ради Кривого Рогу наші земляки обрали п’ять політичних партій. І я закликаю до створення широкої коаліції, коли немає більшості або меншості, коли немає влади та опозиції, а ми всі, об’єднавшись, працюємо на користь рідного міста. Разом ми впораємося з будь-якими труднощами і зробимо життя криворіжців кращим. Заради майбутнього нашого міста, заради майбутнього наших дітей», — наголосив Костянтин Павлов.