«Я готовий старанно виконувати навіть найважчу роботу, щоб наступні вибори завершувались в один тур, як це відбулось у багатьох сусідніх обласних центрах, котрі розвиваються шаленими темпами. Але найскладніше попереду!», — заявив Роман Клічук.

Також він повідомив, кого хотів би бачити секретарем Чернівецької міської ради, яку впродовж років роздирали політичні протистояння. «Вважаю, що секретарем міської ради повинен бути представник тієї партії, яка взяла більшість на останніх виборах. Тому я пропонуватиму на цю посаду кандидатуру від партії «Єдина Альтернатива». Кому конкретно — поки що не готовий сказати, йдуть перемовини. Проте вважаю, що у нашій команді гідних людей, які могли би бути ефективним секретарем міської ради, є багато», — наголосив новий чернівецький голова.

У своєму зверненні до чернівчан та членів команди він заявив: «Друзі, виборчі перегони завершились. Вони були неймовірно брудними та виснажливими. Але хорошого значно більше: це знайомство з фантастичними людьми, підтримка неймовірної команди та довіра багатьох мешканців. Я вдячний кожному з вас за небайдужість, свідомість та надію. Обіцяю зробити все від мене залежне, щоб виправдати всі сподівання.

Хочу подякувати кожному, хто прийшов віддати свій голос, неважливо за кого, всім, хто звик щось вирішувати, а не чекати, доки вирішать за нього».

Згідно із даними Чернівецької міської ТВК, місцевий підприємець Роман Клічук отримав підтримку 59,54% виборців у другому турі виборів міського голови Чернівців 29 листопада. За його опонента, Віталія Михайлішина, віддали голоси 37,5% виборців.

Фото автора.