За доброю традицією до Дня Святого Миколая школярі та малеча з дитячих садочків Тячівського і Рахівського районів отримують вітання та солодощі від народного депутата України Василя Петьовки. Варто зазначити, що це не одноразова акція, а довготривалий і масштабний благодійний проект, який кілька років поспіль підтримує у цих двох гірських районах народний обранець, повідомляє його прес-служба.

Не стали винятком і цьогорічні свята. Впродовж двох днів помічники Святого Чудотворця, у ролі яких виступили представники народного депутата, а це депутати Закарпатської обласної та місцевих рад, голови селищних і сільських рад, активісти громадського життя завітали до кожної школи, кожного дитячого садочка та сиротинця Тячівщини і Рахівщини, де передали новорічні вітання та подарунки від Василя Петьовки. Як молодші учні, так і старшокласники щиро раділи приємним сюрпризам.

Отже, за сприяння благодійника, у День Святого Миколая жоден учень і вихованець дитсадка цих двох районів, а це понад 37 тисяч дітей, не залишився без гостинця.

 

Закарпатська область.

Подарунки — завжди приємна річ.

Фото надане прес-службою Василя Петьовки.