Адже до гідної відсічі ворогу й до завдання йому нищівних ударів треба бути готовими завжди. Зрештою, програма підготовки кожного військового льотчика передбачає пілотні завдання різної складності, а тренування за такої погоди дають змогу досягти найвищого рівня вишколу.

Чергова льотна зміна відпрацьовувалася у світлу й темну пору доби на штатній авіаційній техніці. При цьому льотчики вдосконалювали навички ведення повітряних боїв із винищувачами й у хмарах. Пілоти також виконували завдання з обльоту та перевірки радіолокаційного поля підрозділів у зоні відповідальності повітряного командування «Центр».

Після завершення згаданих планових тренувальних польотів т. в. о. командира авіабригади Олександр Мостовий повідомив про те, що їхньої мети досягнуто, поставлені завдання його підлеглі виконали без зауважень. Зрозуміло, що за таких погодних умов не менш фахово повинні діяти й наземні служби. Однак військовослужбовці, котрі забезпечують їхню роботу, також вкотре підтвердили свій професіоналізм.

Полтавська область.