Шановні друзі!

Уже зовсім скоро 2020 рік завершиться і піде в історію. Це був непростий рік. Він дав можливість по-іншому подивитися на багато речей і цінностей, які раніше нам здавалися абсолютно простими та звичайними.

З одного боку, цей рік та пандемія роз’єднали нас. Ми іноді не мали змоги побачити своїх рідних та близьких, доторкнутися або обійняти їх. Ми не завжди могли заїхати в гості до батьків, щоб не наражати їх зайвий раз на небезпеку. Але страшніше за все нам було, коли хворіли наші діти.

Водночас він навчив допомагати та підтримувати одне одного. Спільно боротися з новими викликами. Переживати за здоров’я не лише своєї родини, а й цілої держави. А головне — разом ставати сильнішими та продовжувати рухатись вперед!

Хочу побажати у новому році кожній родині, кожній оселі, кожній людині в нашій державі затишку, добробуту, щастя, гармонії, успіхів, перемог та родинного тепла. Нехай наступний рік буде щедрим на добрі новини і принесе довгоочікуваний мир та спокій нашій державі.

Цей рік, безперечно, показав світу, що здоров’я — це найцінніше, що ми можемо мати. Тому в 2021 році хочу побажати всім найголовнішого — міцного здоров’я!

Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Дмитро РАЗУМКОВ.

Редакції газети «Голос України»

Сьогодні особливий день для українського парламентаризму. 30 років тому, 1 січня 1991 року, вийшов перший номер газети «Голос України». Впродовж своєї роботи редакція газети завжди демонструвала професійність та компетентність.

За виходом кожного номера «Голосу України», без перебільшення, стежить уся держава, адже з моменту появи на шпальтах вашого видання законодавство набуває чинності. Завдяки глибоким, цікавим та фаховим матеріалам читачі отримують збалансовану інформацію про роботу Верховної Ради.

З одного боку, 30 років — значний період, а з другого — це тільки початок. Ви росли і розвивалися разом із нашою державою. Тож я бажаю вам амбітних цілей, нових досягнень та цікавих тем. Нехай ваша робота буде наповнена ексклюзивними та яскравими подіями!

Дмитро РАЗУМКОВ.