Це сталося 4 січня в Ужгородському пологовому будинку, де вона перебувала сім тижнів до народження дітей. Молода матуся почувається добре. А немовлят планує назвати Олександром, Євгеном, Іваном і Кароліною.

Неймовірно щасливі дідусі й бабусі новонароджених. Вони спочатку навіть не повірили у таку приголомшливу новину — появу аж чотирьох онуків одразу!

«Трьом немовлятам допомогли народитися лікарі, — каже акушер-гінеколог Руслан Федько. — Четверта дитина сама народилася в цілому навколоплідному міхурі без нашої допомоги, асистенції чи втручання. В операції брали участь більш як десять медиків: хірург, двоє асистентів, анестезіолог, анестезист, операційна медсестра, санітарка, два дитячі реаніматологи і чотири акушерки».

Після народження малюків під’єднали до апаратів штучної вентиляції легень. Наступного дня двох новонароджених відключили від ШВЛ, але їхнє дихання продовжують підтримувати за допомогою медустаткування.

Нині діти важать від 1,260 кілограма до 1,460. Разом із матір’ю вони перебуватимуть у пологовому, доки не наберуть по два кілограми ваги. Тож най ростуть здорові, щасливі й великі!

Ужгород.

Фото з доступних джерел.