Шляхом онлайн-голосування обирають кращі проекти, які втілюватимуться за рахунок місцевого бюджету.

Так, Покровська селищна територіальна громада бере участь у програмі вже втретє. За цей час її жителі подали 35 проектів вартістю понад 2,5 мільйона гривень. Перемогли 17. З них 11 уже втілено в життя, ще шість у процесі реалізації.

Серед них — створення сучасного комп’ютерного класу вартістю 190 тисяч гривень для учнів Покровської школи № 2. На п’ять інших проектів заклали майже по півсотні тисяч гривень.

Окрему кімнату з мультимедійною та звукопідсилювальною апаратурою заплановано обладнати в Коломійцівській загальноосвітній школі. Також, у рамках проекту «Дитячі мрії», створять дитячий майданчик та впорядкують прилеглу територію для організації дозвілля малят села Коломійці. А під час реалізації проекту «Активний відпочинок для молоді села Андріївка і шлях до здоровішого способу життя» передбачили створення футбольного, баскетбольного та волейбольного міні-полів.

Творчі колективи Олександрівського сільського будинку культури отримають національні українські костюми за проектом «Народне вбрання — крок до майбутнього». А у вихованців дитячого садка № 1 «Орльонок» буде впорядкований і комфортний простір для розвитку.

Дніпропетровська область.