Усі вони — у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». За даними прес-центру штабу ООС, поблизу Гнутового бойовики відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

У передмісті Мар’їнки та поблизу Водяного, що на Приазов’ї, ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а біля Мар’їнки — ще й зі стрілецької зброї. У районі населеного пункту Талаківка противник застосував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

«Унаслідок ворожих обстрілів один захисник отримав легке осколкове поранення. Воїна оперативно доставлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. На обстріли російсько-окупаційних військ наші воїни відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ», — зазначили в штабі.

За даними штабу, в районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 376 адміністративних правопорушень.

«Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4474 транспортні засоби та 4125 осіб. На причетність до збройних формувань Російської Федерації до територіальних підрозділів доправили одну особу», — підсумували там.