Однак після ухвалення закону про декомунізацію, згідно з рішенням сесії сільради, його демонтували.

Навпроти цього знака стоїть Обеліск Слави загиблим воїнам, які визволяли населений пункт від нацистських окупантів. Оскільки ці дві споруди гармонійно доповнювали одна одну, у сільраді задумалися, що ж поставити на місці декомунізованого знака. Ідею подав сільський голова Микола Костюкевич. За його словами, у селах Підлозцівської ТГ чотири релігійні конфесії — Української православної церкви, Православної церкви України, Християн Віри Євангельської та Євангельських християн-баптистів. На щастя, жодних проблем чи конфліктів між вірянами на релігійному ґрунті не виникає. Отож Микола Олександрович запропонував установити пам’ятник головній Книзі Святого Писання, спільній для всіх християн — Біблії.

Рішення ухвалили на сесії сільської громади. Частину коштів виділили з місцевого бюджету, іншу — додали благодійники. Минулого літа — напередодні свята Преображення Господнього — пам’ятник установили. На жаль, через коронавірус урочисто відкрити його не вдалося.

«Пам’ятник Біблії, — зазначає Микола Костюкевич, — це нагадування усім нам про те, що якою б не була ситуація в країні, як би не складалися життєві обставини, що б не трапилося, маємо жити за заповідями Божими, шанувати і поважати одне одного».