На знімку: під час занять із допомогою ігрових наборів LEGO.

Ігрові набори передані у межах реалізації спільного Меморандуму Міністерства освіти і науки України та The LEGO Foundation.

Користування ігровим набором Six Bricks даватиме змогу кожному учневі в ігровій формі цікаво й легко здобувати знання. Шість різнокольорових цеглинок дають можливість проводити розвивальні й математичні заняття та виконувати інші логічні вправи.

Педагоги Добропільської громади наголошують на значущості гри та перевагах використання LEGO. Вони впевнені, що завдяки ігровим наборам Six Bricks зможуть заохотити своїх учнів до пізнання світу та сформувати ключові компетентності, що дають їм змогу легко і швидко адаптуватися до змін у майбутньому.

Освітяни зазначають, що розвиток пізнавальної активності й самостійності учнів є одним із найважливіших завдань, яке ставить перед собою сучасний учитель у своїй педагогічній діяльності. Використання на цьому шляху нетрадиційних форм організації навчання, й зокрема гри, дає можливість поглибити знання учнів, підвищити інтерес до предмета. «У тому і є феномен гри, що, бувши розвагою, відпочинком, вона здатна перерости в навчання, у творчість, у терапію, у модель типу людських відносин і виявів у праці», — підкреслили у відділі освіти Добропільської міської ради.

Донецька область.

Фото Добропільської міської ради.