Адже він не лише сумлінно виконує свої службові обов’язки у місцевому поштовому відділенні, яке очолює не один рік, а й разом із дружиною Галиною Федорівною народили і виховують одинадцятеро дітей! Причому всі діти доглянуті, гарно виховані.

Про дітей Володимир Ілліч розповідає з любов’ю і гордістю:

— Найстаршому сину Рувіму — 20, він навчається в Умані на вчителя історії та географії. 18-річний Леонід — студент Рівненського ВПУ № 1, здобуває професію опоряджувальника. У Глиннівській школі навчаються: в 11-му класі 16-літній Давид, у дев’ятому — двійнята Марія та Аліна, яким по 14, у сьомому — 13-річна Тетяна, у п’ятому — 11-літній Євген, у третьому — 9-річний Дмитро, у першому — 7-літня Оля. А найменші — чотирилітній Миколка та дворічний Олексійко — поки що вдома з мамою, яка перебуває у відпустці з догляду за дитиною.
Взагалі-то дружина Володимира Ілліча Галина Федорівна була соціальним працівником.

Цікавлюсь, як подружжю Тимошкових вдається утримувати таку чималеньку сімейку.

— Аби тільки мирно було на світі, то з Божою поміччю дамо всьому лад, — каже на це глава сім’ї.

Подружжя Тимошкових, як і всі у селі, має город, утримує живність: коня, корову, свиней, птицю. Тож із харчами у них усе гаразд. Під час чорничного сезону вся родина на заготівлях, щоб заробити копійку. Та й старші сини Тимошкових на канікулах їздять на заробітки, тож батьки можуть пишатися своїми роботящими і самостійними дітьми.

Рівне.

На знімку: Володимир Тимошков із найменшими дітьми — дворічним Олексійком та чотирилітнім Миколкою.

Фото надано автором.