Цього разу позмагатися у майстерності та кмітливості ловлі виявили бажання 23 любителі-риболови. До участі в змаганнях допускалися всі охочі, які мали відповідну підготовку та спорядження.

Традиційно після завершення змагань відбулося визначення переможців та призерів. Суддівська колегія ретельно зважила улов кожного учасника та вирішила: кубок за найбільшу виловлену рибу отримав Микола Твардовський.

Перше місце дісталося Миколі Боковцю, він зумів упіймати за відведений для змагань час 1 кілограм 324 грами риби. Скромнішим виявився результат Олександра Вереса, але 960 грамів його улову дали йому змогу посісти друге місце. Із порівняно невеликим розривом «бронза» дісталася Миколі Твардовському, його трофей — 928 грамів. За 861 грам риби отримав четверте місце Володимир Бочаров. Відзначили і наймолодшого учасника — Павла Буткевича.

Усі переможці нагороджені кубками, дипломами, цінними подарунками, позитивними емоціями,  а також оплесками присутніх. Церемонію нагородження провели організатор змагання, місцевий підприємець Олександр Ярмошевич, представник транспортної страхової компанії Петро Яцковець та приватний підприємець Іван Твардовський за участю головного судді змагань Ігоря Лисенка.

Подібні змагання у колишньому Дубровицькому, а нині Сарненському районі Рівненщини проводять вдруге.

Дубровиця Рівненської області.

Фото надано організаторами змагань.