Її в індустріальній столиці Полтавщини започаткували у 2019 році, щоб стимулювати до роботи у тамтешніх закладах охорони здоров’я кваліфікованих фахівців гостродефіцитних спеціальностей.

Тож, скажімо, минулого року на виконання згаданої програми кременчуцьким медикам надали десять службових квартир (на знімку). При цьому, як повідомили власкору «Голосу України» у прес-службі міськради, в останній день 2020 року міськвиконком прийняв рішення про виділення п’яти таких квартир для медиків. Їх передадуть фахівцям галузі в цьому році.

Очікуються також, що вже цієї весни серед медпрацівників наддніпрянського міста розподілять ще п’ять квартир. Нагадаємо, що такі окремі впорядковані службові оселі при відпрацюванні за фахом у закладах охорони здоров’я певного терміну їхні господарі, згідно з чинним законодавством, зможуть приватизувати. За таких обставин у спеціалістів, насамперед молодих, з’являється перспектива та реальні й вагомі стимули, щоб, як то кажуть, укорінитися в Кременчуці назавжди.

Фото з сайту Кременчуцької міськради.