Закінчила аграрний коледж. Однак доля склалася так, що все життя пропрацювала в соціальній сфері. І знайшла себе там. Навіть має відзнаку як кращий соціальний працівник.

А ще вона мама у багатодітній родині, народила та виховала трьох дітей і вже навіть бабуся. Проте знаходить час для чималого господарства і численних хобі. Одне з них — кулінарія. Тетяна Пінчук поділилася рецептом вівсяного печива (на знімку).

— Печиво дуже корисне для здоров’я, не зашкодить вашій фігурі, якщо, звичайно, його їсти в міру, — з усмішкою каже Тетяна Пінчук. — Обов’язково приготуйте його діткам — сподобається, як і моїм.

Для цього потрібно: 2 банани, 150 грамів волоських горіхів, 120 грамів кураги, 120 грамів чорносливу, 1 столова ложка меду, 1 чайна ложка розпушувача, половина чайної ложки кориці, 250 грамів вівсяних пластівців.

Подрібніть банани до стану пюре блендером чи вручну. До отриманої маси додайте волоські горіхи, курагу, чорнослив, мед, розпушувач, корицю та вівсяні пластівці. Все ретельно перемішайте та сформуйте печиво. Викладіть на пергаментний папір або на тефлоновий килимок.

Відправте у розігріту до 150—170 градусів духовку, випікайте 10—15 хвилин, — розповіла про процес приготування смаколика Тетяна Пінчук (на знімку). І сказала, що взагалі у це печиво можна додавати будь-які сухофрукти.

Дубровиця.

Фото надані автором.