Овни. Цей період підштовхне вас до самоаналізу і роздумів про своє життя. Зверніть увагу на сімейні цінності — саме час поліпшити стосунки.

Тельці. Цей тиждень буде сприятливим для спілкування і знайомств, для налагодження ділових зв’язків, які в перспективі можуть змінити ваше життя на краще.

Близнюки. На вас чекають грошові надходження і вигідні пропозиції щодо роботи. Буде багато шансів повернути удачу до себе обличчям і поліпшити обстановку вдома.

Раки. Цього тижня багатьом з вас буде щастити як на роботі, так і в особистому житті, тому саме час втілити в реальність свої заповітні мрії.

Леви. Цей період привнесе у ваше життя грандіозні зміни і приємні несподіванки. Ви відчуєте величезний заряд енергії та зможете багато чого досягти.

Діви. Якщо ви триматимете себе в руках і пам’ятатимете, що будь-яку перешкоду можна подолати, а несприятлива смуга закінчується, то досягнете бажаного.

Терези. Цього тижня чимало ваших сподівань справдяться, особливо це стосується ділової сфери і партнерських відносин, тому активно включайтеся в роботу.

Скорпіони. Ваш позитивний настрій і впевненість у собі притягуватимуть цікавих людей — на вас чекає перспективне знайомство і вдалий тиждень.

Стрільці. Ви успішно попрацювали, і вам слід відпочити від розумових і фізичних навантажень. Вік-енд проведіть у колі рідних і близьких.

Козероги. Цей тиждень обіцяє бути успішним для підприємців і ділових людей, тому перегляньте поточні бізнес-проекти і будуйте плани на майбутнє.

Водолії. Цього тижня за бажання ви зумієте повернути удачу до себе обличчям, поліпшити обстановку вдома, а також зайнятися саморозвитком або творчістю.

Риби. Цей період обіцяє успіх в особистому житті. І навіть численні робочі обов’язки не завадять виділити час на побачення і дружнє спілкування.