Оперативники управлінь стратегічних розслідувань та карного розшуку, детективи слідчого управління поліції Кіровоградської області за процесуального керівництва обласної прокуратури встановили місцезнаходження осіб, причетних до скоєння злочину.

Їх затримали в Одесі за силової підтримки спецпризначенців КОРД і роти поліції особливого призначення.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями постійного та тимчасового проживання учасників організованої злочинної групи, у гаражному приміщенні та в автомобілях фігурантів виявлено речові докази.

Під час досудового розслідування було встановлено, що злочинна діяльність групи була спрямована на заволодіння майном громадян із використанням насильства до них або погрозою його застосування, із використанням вогнепальної зброї та завданням потерпілим матеріальної шкоди.

Нині, як повідомили в слідчому управлінні поліції області, досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт за фактами скоєння злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, скеровано до суду.

Кіровоградська область.