Зокрема, для тамтешнього закладу загальної середньої освіти закупили сучасну комп’ютерну техніку та меблі. Тож його навчальна база поповнилася чотирма смарт-телевізорами та трьома ноутбуками. Таке розширення «арсеналу», який допомагає педагогам передавати, а учням засвоювати знання, особливо важливе саме сьогодні, коли карантинні обмеження зумовлюють потребу час від часу переходити на дистанційне навчання.

Для навчального закладу придбали також два десятки сучасних і зручних парт. Ці обновки зробили навчання школярів у глибинці змістовнішим і комфортнішим (на знімках). Водночас працівників місцевого фельдшерсько-акушерського пункту «озброїли» електроскутером, який надасть можливість швидше прибувати до земляків за викликами. Обидва згадані соціальні проекти втілили в життя завдяки фінансовій підтримці Групи «Нафтогаз», підрозділи якої функціонують на території Опішнянської громади.

Працівники цієї найбільшої в нашій державі групи компаній паливно-енергетичного комплексу, за словами керівника громади Миколи Різника, стали надійними партнерами очолюваного ним органу місцевого самоврядування. Завдяки підтримці соціально відповідального бізнесу в Опішні й довколишніх селах об’єкти соціальної інфраструктури оновлюються та поповнюються сучасним обладнанням постійно.

Фото з сайту Опішнянської громади.