Вона має збільшену дальність дії, покращені параметри траєкторної обробки, розширені функціональні можливості і працюватиме в будь-яких кліматичних умовах та гірській місцевості, запевняють в «Укроборонпромі».

Радар 35Д6М оснащено додатковими виносними робочими місцями, що дає змогу повноцінно керувати станцією на відстані до 300 метрів. РЛС за потреби може комплектуватись обладнанням для безпосередньої взаємодії із зенітними ракетними комплексами.

«Висококваліфіковані фахівці «Іскри» забезпечують постійний технічний супровід роботи РЛС протягом усього циклу експлуатації станцій і на території України, і за її межами. Конструктори нашого підприємства готові виконувати роботи з додаткового оснащення або розробки унікальної версії радара з огляду на потреби замовника», — зазначив головний конструктор оглядових радарів підприємства Дмитро Семенов.

Як каже директор НПК Юрій Пащенко, іноземні партнери під час вибору постачальника особливо цінують здатність забезпечити технічний супровід, проводити модернізацію та оновлення програмного забезпечення.

Запоріжжя.

Фото з відкритих джерел.